sengematch

Enkel prosess med å finne seng

Det er visse ting i livet som er veldig viktige, og som man bør prioritere. En god natts søvn er definitivt et aspekt av det, og det å ha en god seng er en naturlig prioritet. Med en god seng mener vi ikke nødvendigvis at du skal bruke titusenvis av kroner på sengen. Så lenge du sover godt, har en uthvilt kropp når du våkner, så er det alt du behøver. Men det gjelder å finne akkurat den sengen, og med kjøp på nett er ikke det alltid like lett. Du må vite hvor du kan kjøpe, for å si det sånn, og da finnes det for eksempel butikker som Bedre Nætter.

Ikke bare fordi det er en veldig god sengebutikk og de produserer sengene selv. Det er heller det at de har en funksjon som heter SengeMatch. Navnet forteller mye om hva du kan forvente, og det er altså meningen at du skal finne den perfekte sengen for deg. Prøv sengematch vår her, for å se hva du får, og om den kan hjelpe deg. Det beste med den er at den er spesifikk for deg, og at har en algoritme som den bruker med informasjonen du gir. Det er ikke mange butikker du kan få det hos, og det er spesielt verdifullt med tanke på at du kjøper på nettet. Det er jo vanskeligere enn ellers, når det kommer til noe så viktig som en seng.

Hva SengeMatch kan gjøre for deg

Som sagt så oppfordrer vi deg til å ta en titt selv. For Sengematch vil spørre deg om kroppstypen din, din økonomi og alder. Det er også spørsmål der som presiserer om du kan mye om senger fra før av, eller om du trenger grunnleggende informasjon. Det er langt mer detaljerte spørsmål enn dette og vi oppfordrer deg til å svare så ærlig og nøyaktig som mulig. Det er ikke sånn at det er veldig privat informasjon de er ute etter. Informasjonen du gir dem er alt relevant i forhold til sengen du vil bli anbefalt til slutt. Si i fra om du for eksempel ikke har så god råd, eller om det er andre behov som finnes.

Det fine med Bedre Nætter er også det at du har 100 dagers prøve. Dette innebærer at du kan teste sengen du har fått i over tre måneder før du bestemmer deg for å kjøpe, eller ikke. Det er gull verdt når man kjøper noe på nettet, uansett om det er spesifisert for deg eller ikke. Dette er i det hele tatt en god butikk å handle i, og det at de har en så fin funksjon som det SengeMatch er, forteller mye. Det sier at de er opptatte av å finne en seng for deg som passer og som gir deg best mulig kvalitet. At de kan finne sengen som passer også i forhold til ditt budsjett gjør det enda bedre. Ta gjerne en titt på Bedre Nætter og deres SengeMatch. Det vil du ikke angre på!